Biztonsági adatlap fordítás, honosítás, felülvizsgálat

Fordítás, honosítás

Biztonsági adatlap készítés Társaságunk foglalkozik biztonsági adatlapok fordításával magyar nyelvről más európai közösségen belüli ország nyelvére, illetve foglalkozunk európai közösségen kívüli illetve közösségen belüli adatlapok honosításával. Fordítási szolgáltatásunk minden esetben szakfordítást jelent azaz minden esetben helyes kémiai és jogi terminológiát alkalmazunk, illetve a z adatlap helye szerinti jogszabályokra hivatkozunk.

Felülvizsgálat, CLP

Kevesebb mint egy éven belül, 2015 június 1-től a 1999/45/EK (DPD) rendelet szerinti "R" veszélyt jelző mondatokkal és a megszokott fekete szegélybe foglalt sárga színű veszélyt jelző szimbólumokkal már nem hozható forgalomba új veszélyes készítmény. A már forgalomba lévő termékek esetén a termék címkék és a biztonsági adatlapok felülvizsgálatára és cseréjére kettő év biztosított. újonnan forgalomba hozott termék esetén feltétlenül érdemes a termék magyarországi forgalomhozatala előtt CLP szerinti GHS jelölés rendszerre áttérni így elkerülhető, hogy rövid időn belül a termékcímkéket és a biztonsági adatlapokat ismét felül kelljen vizsgálni. Már forgalomba lévő termékek esetén célszerű fokozatosan kivezetni a régi DPD jelölés rendszert és áttérni a CLP szerinti jelölés rendszerre, hogy a termék visszahívásra ne kerüljön sor a türelmi idő lejártát követően sem.

Veszélyes áru szállítási szempontok

Biztonsági adatlap készítésA biztonsági adatlapok elkészítésében, felülvizsgálatában társaságunknál veszélyes áru biztonsági tanácsadó is részt vesz garantálva, hogy a szigorúan ellenőrzött veszélyes áru szállításhoz minden lehetséges információ a feladó illetve a szállító rendlelkezésére álljon a fuvarokmány és a rakomány / jármű jelölés szabályszerű elvégzéséhez.

Biztonsági adatlap minták

Aceton Polyglass Aceton Polyglass Aceton Polyglass
MEGKÖZELÍTÉS
  • 1091 Budapest Üllői út 121.
  • 47°28'45" N, 19°05'16"
  • Irodánk az alábbi elérhetőségen található:

Nagyobb térképre váltás
Konzultációhoz, munkamegbeszéléshez kérjük előzetesen egyeztessen időpontot!
KAPCSOLAT
  • GENERISK Mérnökiroda Kft.
  • 1091 Budapest Üllői út 121.
  • Tel: +361 362-2704
  • Fax: +361 362-6056
  • E-mail: info@chemsafe.hu
  • Ügyvezető:Korda Eszter
BEMUTATKOZÓ
Biztonsági adatlap készítés

Társaságunk 2005-ben történt alapításától kezdve az egészséges és biztonságos környezet és munkakörnyezet megteremtésében támogatja partnereit. Büszkék vagyunk arra, hogy jelenleg már hetven hazai kis és közép vállalatot, valamint nemzetközi nagyvállalatot segíthetünk szolgáltatásainkkal. Célunk, hogy Ön is a partnerünk legyen. Célunkat úgy szeretnénk elérni, hogy szakszerű, precíz munkát nyújtunk a lehető legrövidebb idő alatt.

Korda Eszter
ügyvezető