Rendkívüli helyzetekre vonatkozó riasztási és intézkedési terv

riasztási és intézkedési terv

26/2000. (IX. 30.) EüM rendelet rákkeltő anyagok felhasználói számára előírja a rákkeltő anyag és keverék nem üzemszerű kikerülésére vonatkozó riasztási és intézkedési terv készítésének szükségességét.

Rendkívüli helyzetben, üzemzavaros állapotban, balesetben a kitettség mértéke megsokszorozódhat, továbbá olyan munkavállalók is rákkeltőknek lehetnek kitéve, akik normál üzemben nem érintkeznek rákkeltő, illetve mutagén anyagokkal. Rendkívüli helyzetben a normálüzemi állapothoz képest jellemzően eltérő expozíciós utak is kialakulnak.

A GENERISK Kft. iparbiztonsági szakértő szervezetként szisztematikus, a hazai és a nemzetközi gyakorlatban elfogadott veszélyelemzési módszerek segítségével tárja fel a lehetséges baleseteket és azok várható következményeit. Objektív baleseti gyakoriság és következmény alapú priorálási módszereket alkalmazunk, melynek célja, hogy a vállalti felkészültség arányban álljon a felmerülő veszélyekkel.

A meghatározott baleseti lehetőségek alapján, a baleset helyének és lefolyásának értékelése mellett védelmi tervezésben jártas munkatársaink erő-eszköz számítással határozzák meg a vészhelyzeti készletek összetételét, készenlétben tartási helyét.

Az egyes baleseti lehetőségekhez alkalmazkodva vészhelyzeti forgatókönyvek segítségével foglaljuk rendszerbe a riasztással, kimenekítéssel, szennyezettség mentesítéssel kapcsolatos feladatokat.

Társaságunk a riasztási és intézkedési terv elkészítésén felül vállalja az elkészített tervek oktatását. Ennek részeként megtanítjuk a vészhelyzeti célra használatos beavatkozó, védő és kommunikációs eszközök használatát. Szimulált gyakorlatokat szervezünk a dolgozók felkészítése érdekében.

 

MEGKÖZELÍTÉS
  • 1091 Budapest Üllői út 121.
  • 47°28'45" N, 19°05'16"
  • Irodánk az alábbi elérhetőségen található:

Nagyobb térképre váltás
Konzultációhoz, munkamegbeszéléshez kérjük előzetesen egyeztessen időpontot!
KAPCSOLAT
  • GENERISK Mérnökiroda Kft.
  • 1091 Budapest Üllői út 121.
  • Tel: +361 362-2704
  • Fax: +361 362-6056
  • E-mail: info@chemsafe.hu
  • Ügyvezető:Korda Eszter
BEMUTATKOZÓ
Biztonsági adatlap készítés

Társaságunk 2005-ben történt alapításától kezdve az egészséges és biztonságos környezet és munkakörnyezet megteremtésében támogatja partnereit. Büszkék vagyunk arra, hogy jelenleg már hetven hazai kis és közép vállalatot, valamint nemzetközi nagyvállalatot segíthetünk szolgáltatásainkkal. Célunk, hogy Ön is a partnerünk legyen. Célunkat úgy szeretnénk elérni, hogy szakszerű, precíz munkát nyújtunk a lehető legrövidebb idő alatt.

Korda Eszter
ügyvezető